Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/08/20 Tornaré a anar en moto? Crònica d'un accident de trànsit

Tot just fa cinc setmanes de l'accident. I la pregunta que més em fan, apart de la del meu estat de salut i de com va la recuperació, és si tornaré a anar en moto.
La resposta és directe i contundent: si. Ho pensava a l'hospital i ho segueixo pensant. Evidentment, quan pugui tornar-hi, cosa per la qual encara falten unes quantes setmanes, sinó són mesos.
Hi tornaré, perquè no vull que un accident, em condicioni la vida.
Quan hi torni, de ben segur, aniré amb un ull enganxat al retrovisor, cada vegada que hagi de reduir velocitat o parar. Segurament sentiré por. Però la por està per mirar-la als ulls, i dir-li: t'escolto, però tu no decideixes per mi. I jo he decidit tornar a anar en moto.
En els anys que fa que vaig amb moto. Sempre he anat, estiu i hivern, amb casc integral, guants, jaqueta amb proteccions i pantaló llarg. L'únic que canviaré, serà el pantaló llarg, per un pantaló específic de moto. Ja que he aprés, en pròpia carn, que quan una patacada et fa anar per terra uns 35 metres, els pantalons texans, queden menjats per l'asfalt. I les cremades a la pell, costen de curar.
Amb motor o sense, m'apassionen les dues rodes.

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit 

Comentaris