Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 10/04/20 Escales Challenge

Una bona proposta, per a fer esport i ajudar als que ens ajuden, pel Covid-19.
El repte consisteix en pujar tantes escales com podem en un dia. Tindrem dotze hores per a realitzar-lo, de les 9 a les 21 hores, del divendres 10 d'abril.
L'organització, ens proposa sis opcions, a l'abast de tothom: 10 escales (XS), 100 escales (S), 250 escales (M), 500 escales (L) i 1.000 escales (XL). Només es tindran en compte les escales pujant.
Mira que fa anys, que visc on visc i no havia comptat mai els escalons, que hi ha a l'edifici. Ara ja sé que des de la porta d'entrada de l'edifici, fins a la porta de la terrassa, hi ha exactament 54 escalons.
Com no podia ser d'altre manera m'he inscrit a la modalitat XL. Fent la divisió, surt que he de pujar 18 vegades i mitja, però com que les mitges no són mai plenes, les pujaré 19 vegades, fins completar els 1.026.
Crec que ho puc fer, el turmell, no m'està molestant. Però si m'avisa, faré les que pugui. A fi de comptes, en els reptes solidaris, el més important és participar, per a posar, cadascú, el seu granet de sorra. La inscripció anirà destinada a l’Institut Català de la Salut- Àrees Bàsiques de l’Alt Empordà.


Crònica del repte:
10/04/20 Escales Challenge

Comentaris