Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/04/20 Escales Challenge

Fent honor a la veritat, el primer que se'm va ocórrer quan vaig veure la proposta. Va ser, pujar tants escalons com pugues, durant el temps que donaven, dotze hores. El seny em va fer veure que fer-ho, més que ser un acte solidari, seria egoista. Perquè les possibilitats que revifes, la lesió que tinc al turmell, eren altes, per desgràcia el coronavirus, ha parat el tractament que duia i que a hores d'ara, faria que ja estès solventat el problema. Acaparar atenció sanitària, en aquests moments, és el que tots plegats hem d'evitar.
Decideixo fer, 1.000 escalons, distància màxima que proposen els organitzadors. Els faré caminant, però donant-ho tot. Són 19 pujades amb les seves baixades, pels 54 escalons que tinc a l'edifici de casa. Per no descomptar-me, al punt de sortida i deixo paper i boli, per apuntar, cada vegada pujada/baixada completa.
Començo, amb ganes, a bon ritme. Tinc les finestres de l'escala ben oberts. Tot i això, no puc evitar que les gotes de suor, em banyin el cos. Tinc un bidó amb aigua, l'agafo, bec mentre pujo escalons i el deixo, cada vegada més amunt, ja el recolliré quan acabi.
En el rellotge, puc observar, com tardo menys d'un minut per volta. A la que duc tres voltes, ja em puc marcar el primer objectiu, no arribar als 19 minuts de temps total.
Vaig molt bé, 10 voltes i no baixo el ritme. Faig càlculs. Si segueixo la mitjana que duc, estic, sobradament per sota dels 19 minuts. Em marco un nou objectiu. Baixar dels 18 minuts. Cal rebaixar, uns  segons cada volta. Camino ràpid, sense córrer. Esbufego pujant i intento, sense massa èxit, recuperar alè a la baixada.
Finalment puc parar el cronometre en 17'56". He pujat 1.026 graons. Estic molt content. M'he desafiat i divertit a parts iguals. He competit contra mi mateix, sense més pretensió que la d'esforçar-me.
Dades garmin connect

Escrit relacionat:
Proposta pel 10/04/20 Escales Challenge

Comentaris