Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/10/19 Nedar per nedar a Begur

Hi ha dies per competir i fer travessies organitzades, que estan molt bé, i jornades de nedar per nedar.
Com aquesta trobada, organitzada per un gran amfitrió, en Tatxo, amb la complicitat de la Camino. Que ens ha fet retrobar, a amics que varem descobrir junts, ja fa anys, les aigües obertes, més enllà de les travessies d'estiu. I que ens anem retrobant, sempre amb l'aigua salada ben aprop. La distància a nedar no importa, l'important és assaborir el moment.
L'escenari, Begur, concretament Sa Tuna. Un indret amb màgia. Un paratge on no costa entrar a nedar, el que costa és sortir, és com al matí, quan sona el despertador i fas cinc minuts més, desitjant que els cinc minuts, mai s'acabin.
Els protagonistes, amics i companys de braçades, de ritmes i interessos molt diversos. Però amb un desig que ens uneix, fruir de les aigües obertes.
D'actriu convidada, la mar, que ha vingut a jugar amb nosaltres, amb onades llargues. De les que et fan volar, quan les tens a favor i a les que una vegada tens de cara, els agafes la cadència, per fluir amb elles. És com un ball que es fa per parelles, i tots tenim la mateixa, la mar. Que ens gronxa i ens sap portar, ens enlluerna amb la vida que hi ha dins l'aigua i ens fa entrar la sal ben endins, fins el lloc on els somnis esperen per sortir.
Hi ha poques coses millors que compartir il·lusions, amb qui compartim passions. Costa marxar i acomiadar-se, tot i que sabem que ens retrobarem. Amics, ens veiem al mar!

Comentaris