Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Propera aventura pel 30-31/08/19 i 01/09/19 Baix Empordà amb caiac

L'esperit nòmada que duc dins, té ganes d'aventura, la sal que em corre per les venes, té ganes de mar i el cor té ganes de bategar ràpid en el paradís que me'l té robat, la Costa Brava.
No se m'acut millor manera de començar les vacances que navegant en caiac, en autosuficiència i en solitari. Sense massa programació, parant quan vulgui i pugui, menjant quan el cos ho demani, redescobrint racons i raconets, aprofitant per acabar dormint en algun indret tranquil, mentre la remor de la mar em bressola.
Les prediccions, el moment de fer aquest escrit, són força bones. Calor i bona mar, tot i que entrarà vent a les tardes, que farà distreta la navegació. Espero que la pluja, de diumenge a la tarda, no s'avanci.
El tram de la Costa Brava que vull navegar, és el Baix Empordà. Sortint de casa, de Sant Feliu de Guíxols, vull arribar a l'Estartit i tornar. Per fer-ho disposo dos dies i mig, el tercer dia, tinc un dinar familiar i el primer és el primer.
Ho aniré decidint sobre la marxa. Si tinc moltes ganes i tot acompanya, potser navegui fins a Cala Montgó o fins l'Escala o entri a palejar una estona en el riu Ter, o potser m'encanti nedant en alguna cala, la veritat és que no ho sé, ni em preocupa massa. L'important és gaudir del que faci, i gaudir navegant en caiac a la Costa Brava és molt fàcil.
Com va escriure Gustavo Adolfo Bécquer, la solitud és l'imperi de la consciència. I en aquesta consciència a més de sentir emocions i sensacions amb molta intensitat, aprofitaré per treballar en els detalls d'un repte, que vull fer a la tardor i que ja em roba la son.


Tots els escrits de l'aventura a: Baix Empordà en caiac 2019

Comentaris