Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 23/04/19 200 km a peu

Aquest Sant Jordi, vull perseguir una il·lusió, la de superar els meus llindars, la de desafiar-me a mi mateix, en aquesta ocasió, buscant fer 200 km a peu, corrent, caminant o el que calgui. Les previsions de temps no són massa bones, donen pluja, que hi farem, equipació d'aigua i anar fent.
El recorregut, seran vuit voltes, de Sant Feliu de Guíxols, fins a l'antiga estació de Font Picant (Santa Cristina d'Aro) i tornada, en gran part per les via verda i a estones desviant-me una mica del camí, per assolir la mitjana de 25 km a cada volta. Tot i  que les primeres, en que aniré fresc, de cos i cap, seran més llargues, uns 27'5 km, perquè les restants siguin una mica més de bon fer.
Si faltessin metres al finalitzar la vuitena volta, els acabaria fent per la ciutat de Sant de Feliu.
L'inici i final de cada volta, és en una plaça petita que hi ha a l'aparcament de La Corxera, a uns 150 metres de casa, a on aniré a menjar, canviar-me de roba, etc. D'aquesta manera l'avituallament fort el faré a casa i durant el camí proveiré d'aigua a les fonts i menjaré alguna barreta, plàtan o fruits secs que dugui al damunt. D'aquesta manera no he d'anar gaire carregat.
Ho faré en solitari i sense cap ajuda externa. Correré tant com les forces em permetin i caminaré el que calgui fins assolir els 200 km, que tindran, aproximadament, 2.000 metres positius. Calculo estar-hi entre 40 i 48 hores, tot i que si tinc meteorologia adversa, compto poder estar-hi més.
Serà més possible fracassar que aconseguir-ho, serà prou dur perquè només intentar-ho, ja valgui la pena. 


Escrit relacionat:
23/04/19 200 km a peu

Comentaris