Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/04/19 100 km de Calella

A la línia de sortida, som una quinzena, cares, la majoria conegudes, en el món de la llarga distància en ruta, som sempre una mica els mateixos, és una modalitat molt dura, física, per fer sempre el pas molt igual i mentalment, per passar, una i una altre vegada pel mateix indret.
El circuit són 2,5 km d'anada i tornada desfent camí, fins completar les vint voltes necessàries, a Calella, al costat de la mar. El vent de garbí va pujant la seva intensitat, castigant molt l'anada, fent que tot plegat sigui encara un xic més dur.
Comptem amb l'avituallament propi i el que ens han dut la Nuri i en Joan, precursors d'aquesta trobada, no conec persones més apassionades per l'ultrafons que ells dos.
Físicament, m'he sentit bé, més enllà del genoll, que com sempre em fa una mica la guitza. Em notava fort, sense ànim de semblar prepotent, he de dir, que mentalment, ha anat molt, però que molt bé, no es que no hagi tingut cap estona dolenta, fent honor a la veritat he dir que alguna llàgrima ha caigut rere les ulleres de sol, aigua salada que neteja la mirada i fa veure-ho tot més clar. Des del metre 1, tenia, quasi tota l'estona, el convenciment que ho aconseguiria, m'ha ajudat tenir al cap un repte molt més llarg, a peu, que vull intentar en les properes setmanes, saber que sinó aconseguís aquest, en bones condicions, no caldria ni intentar el proper, la il·lusió és la millor benzina.
Entre nosaltres, hi havia el mestre Paco Robles, que va començar abans i acabava un xic després que nosaltres, doncs ha fet un repte personal de 100 milles, casi res, m'ha acompanyat en l'últim tram, amb uns 150 km a les cames, encara corria, és per treure's el barret, un i un altre cop.
Amb els reptes de 100 km, em passa com amb la xocolata, sempre en vull més. Aquest ha estat el que fa el número 31.
Track garmin connect I i II

Publicació relacionada:
Proposta pel 06/04/19 100 km de Calella

Comentaris