Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/04/19 200 km a peu

Plou, mentre esmorzo i faig els últims preparatius. Inicio el repte a les 9:14, ja sense pluja.
La via verda està enfangada i cal anar esquivant les basses, per seguir amb els peu secs. La pluja ha marxat per no tornar, a estones hi ha una xafogor de mal portar.
Els 200 km, els faig en vuit voltes, amb inici i fi a casa. Al fer una distància tant llarga, tot es relativitza.
Fins al quilòmetre 70 +/-, corro de manera continua, exceptuant les pauses per menjar i beure en ruta i les que faig d'avituallament a casa.
En les parades a casa, segueixo un protocol estricte, per no dedicar més temps del necessari: endollo electrònica, necessitats fisiològiques i d'higiene, menjar i aprovisionament pel següent tram.
A la que duc quatre voltes, al km 109, són les cinc de la matinada, paro a dormir una hora, per no tenir aquella passió de son, en que més que avançar vas de costat, fent passos en fals. Amb els anys, he aprés que el millor per gestionar la son, és dormir una mica, fa guanyar temps i, sobretot, seguretat.
A partir de les 24 hores de repte, cal administrar bé els recursos físics i mentals, sense descuidar la pauta alimentaria.  Duc molt, uns 123 km i encara queda bastant per endavant.
Els dubtes i les meves pors, em fan pensar que no ho podré fer. Mentre dubto, no deixo de posar un peu davant de l'altre, per seguir avançant. No em fa por no aconseguir-ho, sempre i quan lluiti fins al final.
Fins al km 140 +/-, vaig trotant per la majoria de trams de terra, a partir d'aquí, veig que amb el cansament, corro tant lent, que no val la pena el desgast físic. A caminar. El vent bufa amb força, donant frescor al cos i a la que para, puc sentir com el sol em crema la pell.
Del km 159 al 170, m'acompanya l'amiga Anna Buxó, xerrant l'estona passa ràpid, tota la resta del repte, el faig en solitari i sense cap assistència externa.
Els últims 20 quilòmetres, es fan eterns! Fan mal els peus a cada pas, estic molt cansat, tinc la musculatura rígida, la temperatura és una mica fresca, la son té moltes ganes de fer-me la guitza i el gps sembla que no vulgui avançar.
De matinada, a les 2:46, després de 41 hores i 32 minuts, fer 200 km a peu deixa de ser una il·lusió, per a convertir-se en realitat.
Track garmin connect

Escrit relacionat:
Repte pel 23/04/19 200 km a peu 

Comentaris