Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/02/19 Run4cancer Tossa de Mar

Córrer per solidaritat sempre dona més sentit a una cursa. Fer-ho per l'Oncolliga de Girona, és una molt bona causa, d'aquesta manera ajudem a ajudar als malalts oncològics. 4.228 persones hi hem participat, en total.
Hi ha set indrets on anar a córrer, he hagut d'escollir, tots tenen el seu encant, però un que em té el cor robat i està al costat de casa, al costat d'on visc, Sant Feliu de Guíxols i al costat d'on m'he criat, Llagostera, a Tossa de Mar.
El circuit una delícia pels sentits, un primer tram urbà, passant pel seu espectacular castell, resseguint la línia de costa urbana, respirant salat, per després endinsar-nos per l'Ardenya, en un recorregut de bon córrer i amb sensacions de plena muntanya.
L'ambient, autèntic, el d'una bona cursa popular. Sense classificació, on l'important és assaborir l'experiència, no anar més ràpid que ningú, Sense empentes per estar al davant, en el moment de la sortida. Cadascú agafant la seva posició sense massa estrès. Veient famílies participant tots junts. Uns corrent, d'altres caminant i parant-se a fer fotos per immortalitzar el moment.
L'organització i voluntaris, el millor del millor. Animant i fent que no ens faltes de res.
L'he compartida amb amics de Sant Feliu de Guíxols i he fet el trajecte corrent amb en Pere, aprofitant per somiar algun nou projecte.
Track garmin connect

Crònica de l'amic i company de cursa: PerePeterPan

Comentaris