Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 12/10/18 3 vies verdes a peu, Ripoll - Sant Feliu de Guíxols

140 km +/-, a peu per cobrir la distància de Ripoll fins a Sant Feliu de Guíxols, fent el recorregut per les vies verdes.
Aquest repte no el faré sol, m'hi acompanyarà un bon amic i company de molts reptes de llarga distància, en Lluís Tuneu. Ho farem caminant, feina tindré a seguir el seu ritme!
La logística és simple, sortirem de Ripoll, al voltant de les 8 del matí, per aprofitar el màxim les hores amb llum de dia, amb menjar a la motxilla, per quan s'acabi comprar-ne més, tenint en compte que al vespre, haurem de carregar per tota la nit. D'aigua en trobarem a cada poble i ciutat que passem. No tindrem cap suport durant el camí. Més simple impossible.
El recorregut el conec molt bé, les vies verdes les tinc bastant apamades, sobretot des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. aquest fet és bo i és dolent, se el que m'espera. El ferm és molt pla, el pas no canvia, fet que carrega la musculatura i trinxa, literalment, els peus.
Calculo que hi estarem entre 28 i 32 dues hores, si tot va bé. Aquest repte l'he fet en dues ocasions el 2010 i el 2012, fa temps que tenia ganes de tornar-hi i el repte 2, 1, 3 vies verdes, n'ha estat l'excusa.

Tots els escrits del repte: 2, 1, 3 vies verdes a peu

Comentaris