Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/18 Vuitè aniversari del blog

Vuit anys!! Qui ho havia de dir, quan vaig començar a escriure aquest blog, sense més pretensió que explicar, les coses que em treuen la son i com les visc, un cop les intento fer-les realitat, sense subterfugis, ni versions ensucrades.
A nivell personal, aquest blog m'aporta moltíssim, no al meu ego per les visites que té, sinó pel testimoni escrit. Amb aquesta hi ha 1.400 entrades, que quan vull ajudar a la memòria a recordar, llegeixo i és com activar un interruptor perquè els records entrin dins el cap i puc tornar a viure el que vaig fer i sentir, sent conscient del que hi vaig aprendre i del que a partir d'aquell moment necessitava desaprendre.
Cada dia sembla més que les xarxes socials s'ho hagin d'endur tot i que no hi hagi vida fora d'elles, m'encanta compartir experiències, sobretot quan les estic fent, per l'immediatesa de l'interactuació, com ara rebre missatges d'ànims quan faig un repte, alhora no m'agrada que tot és com molt superficial i passatger. Per això seguiré amb aquest espai, que a més de ser un dietari del que vaig fent i tinc tots els reptes intentats, els aconseguit i els que no, una pàgina amb les sessions i els quilòmetres per modalitat esportiva, que he fet des del 2010 i en propers dies, fins i tot hi haurà un llistat de totes les proves, que he viscut des de dins, com a a voluntari i/o organitzador.
Donar-vos les gràcies, a tots i cadascú de vosaltres que amb cada visita, cada m'agrada, cada tuit, cada comentari dins i fora d'internet, em doneu suport. Moltes gràcies amics!!!

Comentaris