Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/07/18 2 Vies verdes a peu, Olot - Sant Feliu de Guíxols (100 km)

Inicio el repte, quinze hores i mitja després de llevar-me i treballar com un divendres qualsevol, són les 22:39.
Durant la nit, fa una xafogor asfixiant, tot està humit, el camí el comparteixo amb cargols, llimacs i alguna granota.
Al poc de començar, ja m'adono que no les tinc totes, en la solitud, un pensament crida en el silenci de la nit, diu que no aconseguiré, que avui no és el meu dia, que per molta il·lusió que em faci, el millor és girar cua i intentar-ho un altre dia.
Vaig trotant, l'estratègia és córrer en els trams de terra i caminar on hi ha la superfície dura, per minimitzar l'impacte en les articulacions. Segueixo la pauta alimentaria, menjant entrepans, plàtans i fruits secs. Vaig més lent del previst, em trobo físicament bé, he hagut d'adaptar el ritme a la xafogor, porto des d'Olot xop, entre suor i humitat.
De bon matí, tinc una treva, corro còmode de Bescanó a Quart, l'extrema humitat ha marxat i la calor encara no s'ha imposat, és com si hagués dut cadenes durant hores i ara estès lliure, com gaudeixo!
Al quilòmetre 65 +/-, tot canvia, la calor em torna a la realitat, una sacsejada que em despertada d'un son dolç. De nou torno sentir que cada pas costa, les sabatilles es tornen de plom, torna el pensament de deixar-ho estar per un altre dia, quan més avanço i menys queda, més forta és l'idea d'abandonar.
A partir del quilòmetre 82, es torna un suplici, em sento buit. Només penso d'anar d'ombra a ombra, d'arribar on hi ha una font per ficar el cap a sota, el cansament acumulat amb la son i la calor no fan una bona combinació.
Els últims dos quilòmetres, per aconseguir fer els cent, són al costat de la mar, el vent em porta olor de sal i percepció de victòria, he vençut a l'adversari més dur i implacable, a mi mateix. M'agraden el reptes en solitari perquè tot és multiplica, les sensacions bones i les dolentes. 

He aconseguit fer la primera etapa del repte 2, 1, 3 vies verdes a peu i alhora fer el repte número 28 de 100 km a peu, hi he estat 19 hores i 47 minuts.
Track garmin connect I i II.
 
Tots els escrits del repte: 3, 1, 2 vies verdes a peu

Comentaris