Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 23/06/18 IronGuíxols'18 (IronMan casolà)

Nova edició del meu propi repte, distància IronMan, en format casolà i en solitari. L'IronGuíxols.
Enguany faré l'ordre clàssic, nedar, pedalar i córrer, amb tres itineraris que signifiquen molt per mi.
Nedar, serà a primera hora, el sol sortirà a les 6:14, vull aprofitar per nedar amb la tranquil·litat del matí, sense masses embarcacions. El recorregut serà sortir de la platja gran de Sant Feliu de Guíxols, passar el Freu, pas entre roques, que tants reptes i tantes nedades per gaudir ha vist passar i anar fins a Cala Vigatà per tornar, més o menys, pel mateix camí, fins completar els 3,8 km. El recorregut pot canviar en funció de l'estat de la mar i/o si hi hagués meduses. El pla B, és piscina, no la de Sant Feliu de Guíxols, on entreno habitualment, perquè si disputa el campionat d'Espanya infantil i cadet de natació amb aletes, la que em queda aprop i obre més aviat, a les 8, és la de Calonge.
El punt de transició serà a casa, si nedo al mar, tinc uns 700 metres que faré caminant, podria córrer, però al anar sol, duré únicament xancletes i camiseta, que estaran dins la boia de senyalització mentre nedo, unes sabatilles no m'hi caben, inconvenients de tenir un 46. Si he de nedar a piscina, faré els 16 km fins a casa amb moto.
Pedalar, serà amb la bicicleta de muntanya, per les vies verdes. De Sant Feliu de Guíxols fins Olot i tornada, són uns 200 quilòmetres aproximadament, podria girar un cop arribes als 90 al gps, per assolir així els 180 km d'una prova IronMan, però quedar-me a tant aprop de repetir, el que va ser el meu primer repte, seria lleig. El recorregut és principalment per pista, en molt bon estat i amb uns 1.300 metres de desnivell positiu.
De nou transició a casa, a Sant Feliu de Guíxols i a uns 250 metres hi haurà al punt de sortida, davant del gimnàs La Corxera.
Córrer, serà de nou per la via verda, de casa a casa. Serà de nit, així la calor no em podrà jugar cap mala passada, una altre cosa la serà la son aliada amb el cansament. De la casa on visc, a Sant Feliu de Guíxols, fins a casa la mare, a Llagostera i tornada, fins completar la marató, els 42,2 km a peu, amb uns 300 metres de desnivell positiu. Al ser nit de revetlla de Sant Joan, alguns quilòmetres  em desviaré per dintre la ciutat.

Comentaris