Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14-15/01/17 24 hores a muntanya

Les 24 hores a muntanya són molt més que caminar i caminar.
Són hores per descobrir i  compartir. Descobrir indrets amb màgia, amb encant, d'aquells que et fan sentir constantment dins una postal. Gaudint de caminar sota de la llum de la lluna amb el frontal apagat i sentint la natura.
En aquesta ocasió hem afrontat l'onada de fred polar, en moviment, avançant a ritme de vegades lent, però sempre ferm.
No ha estat fàcil fer les 24 hores de muntanya, cal determinació, que al final de cada etapa hi hagi l'autocar per poder tornar al punt de partida és una forta temptació. Una mala digestió del berenar, em va fer tenir present de pujar-hi, per sort no ho vaig fer.
Com sempre la son, entrada la matinada, em recorda que al llit hi estaria calentó i no passant fred, el caliu dels companys de camí i de l'organització, empeny a continuar.
La neu a l'última etapa, va emblanquinar el paisatge i va posar un punt d'èpica a la jornada, juntament amb imatges que es graven en els fons de la retina.

Va ser divertit compartir les 24 hores amb l'amic Lluís Tuneu, que en duem 7 de junts, amb l'Andreu Just, que feia la seva primera i amb la Carme i en Pere que en porten unes quantes a les cames.
Com testimonia la foto d'aquest escrit, vam acabar més gent que mai, 55 persones, moltes d'elles repetidors. Ha estat la meva vuitena vegada i espero que n'hi hagin moltes més!
Track garmin connect
 
 
Entrada relacionada:

Comentaris