Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 27/05/16 Primer IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

La nit de divendres, sense dormir, iniciaré el primer Ironman del gran repte d'aquest 2016: 7 IronMans del dret i del revés.
El primer havia de ser al acabar de treballar, el divendres amb tot el cansament acumulat, nedant 3.800 metres a la piscina de Sant Feliu de Guíxols, pedalant en btt 180 km durant la nit per la vies verdes i fent els 42,2 km a peu de nou per les via verda.
Hi ha vegades que tot sembla que giri en contra. Primer que no puc córrer, doncs ho faré caminant, es farà molt llarg, però és el que hi ha. Per un canvi d'última hora a la feina, és molt probable que arribi massa tard per tenir temps de nedar abans no tanquin la piscina. Doncs pla B, començaré pedalant, per seguidament nedar i acabar caminant. Apareix un nou contratemps! No em funciona el llum que tinc per la bici. A nous inconvenients, cal idear nous plans.
La solució, començar caminant, al voltant de mitjanit, per ser a les 8:30 a la piscina, hora en que obren, per nedar i a posterior anar a pedalar, en cas que acabi fent alguna hora de nit en bici, faré servir el frontal d'anar a peu. Si finalment, la feina em permet arribar a temps faria primer la natació, després la part a peu i per acabar la bici.
Com els IronMan que he fet en anteriors ocasions, són autogestionats, en aquest cas en solitari acompanyat pel cansament de la setmana i la son. Serà divertit!
Al final, com en tot en la vida, qui vol fer una cosa troba la manera, qui no, troba l'excusa.

Comentaris