Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/05/16 Primer IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Després de treballar, fa prop de 14 hores que m'he llevat, a les 20:23 de divendres començo el meu particular IronMan. Ho faig a la piscina, l'amic Sergi m'acompanya des del carril del costat.
Nedo còmodament els 3.800 metres, és l'hora en que habitualment entreno entre setmana. Dutxa per treure el clor i cap a la primera transició, a casa. Macarrons, canvi de roba i a caminar, que no puc córrer.
El circuit a peu és per la via verda, Sant Feliu de Guíxols - Font Picant, 11 km, anada i tornada, són 22 km i entremig Font Picant - Castell d'Aro, 5 km, anada i tornada dues vegades, sumant 20 km més.
Inicio el tram les 22:55, amb motxilla, hi duc tot el menjar i la beguda que necessito. Encara no estic a la meitat i no puc més, la son m'està atrapant, entre el moviment repetitiu, la foscor i el cansament acumulat, m'adormo caminat, passo hores lluitant contra la son, mentre se'm tanquen els ulls. En multituds d'ocasions al posar el peu que fa el pas al terra, noto com un pas en fals, que em desperta, és una sensació horrible, cada cop vaig més lent, és una batalla en solitari que em desgasta molt. Segueixo caminant, pensant en plegar i anar a dormir. Tinc la sensació d'anar "borratxo" i alhora amb una gran "pàjara", normal, lluitant per no dormir, he descuidat el menjar, arribo a casa a fer la següent transició amb unes cinc hores o més sense menjar, quina cagada!
No sé si seguir o no. He d'escollir entre agafar la btt 180 km o anar al llit, per ganes i son està clar, però el compromís amb mi mateix pot més. Cafè, menjar, cafè, dutxa ràpida, cafè i a pedalar.
A les 9:37, el dia està gris, amb boira pixanera que fa desagradable avançar. Surto de Sant Feliu de Guíxols per les vies verdes fins a Amer.  Tinc son, el no deixar de pedalar em manté despert. Els quilòmetres es fan lents. El dia gris dóna pas a un dia preciós ple de sol i de vida. Segueixo la via verda, un cop a Amer, giro cua, no vull fer la resta de pujada, per evitar que al fer el camí de tornada, de baixada, al no pedalar em relaxi i m'adormi, la patacada podria ser gran. El pla és desfer camí, tornar a enrere a estones i també sortir un xic de la via verda, aprofito per un cop a la Cellera de Ter, resseguir la carretera que hi ha les presses d'aigua. Aquí hi tinc una sorpresa agradable, hi trobo en Miquel, l'estona de conversa, mentre pedalem, em dóna aire fresc.
A partir del km 120, em noto molt cansat i sóc conscient que la foscor m'atraparà, per sort ho fa al km 157. Un cop arribo a 11 km del final, coincideix en el tram on he fet la marató a peu, es fa etern, com si el temps i la bici no avancessin. Els últims 2 quilòmetres, ja a Sant Feliu, els faig sota la pluja.
Han estat 26 hores i 25 minuts. En el cansament físic i esgotament mental, hi puc viure sensacions i emocions, bones i no tant bones, amb tota la seva intensitat, que m'ajuden aprendre.
Track garmin connect natació
Track garmin connect a peu
Track garmin connect bicicleta, cal tenir en compte que està gravat amb un garmin etrex 30, d'aquí que tot i que la pantalla deia 180 km, en el garmin connect n'hi apareguin menys.


Entrades relacionades:

Comentaris