Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/05/16 Marnaton de Barcelona pla B

Per posar el despertador un dissabte a la 1:50 de la matinada, anar fins el canal olímpic de Castelldefels, a 135 km de casa, per estar tot el dia sota de la intermitent pluja, estant més de deu hores treballant, sis de les quals dins un caiac, cal només una cosa, una cosa molt important. Passió! Passió pel que un fa, passió compartida per tot l'equip de persones que fa possible Marnaton.
La tasca és dura. Cada membre de l'equip té la seva funció especifica i un únic objectiu, que és pugui nedar amb seguretat, amb tots els serveis i que fer-ho sigui una experiència divertida.
Anem contra-rellotge en el muntatge. De vegades és estressant per l'alt nivell d'autoexigència, muntem una festa per amics i volem que tot surti perfecte. Ens cal ser creatius per solventar les qüestions que es van presentant. Alhora és molt il·lusionant al veure com la gent s'ho passa bé.
La mar és màgica, alhora un medi canviant que mai està quiet i a estones és torna hostil, en aquesta ocasió, l'organització ha pres la difícil i encertada decisió de no nedar al mar, per les males prediccions i fer-ho al Canal Olímpic de Castelldefels, amb tots els avantatges i inconvenients que això significa.
Tots els membres de l'equip ens hem hagut d'adaptar a aquesta circumstància i donar el millor de nosaltres mateixos. Espero haver contribuït a que tothom s'ho passes bé, molt bé. Almenys puc dir que jo, m'ho he passat pipa. Durant la prova he estat a l'aigua, com hi acostumo a estar sempre, aquesta temporada en caiac, com en totes les travessies en que participo, quan l'últim nedador es posa dret i surt de l'aigua, tinc la satisfacció de feina feta i la tensió s'esvaeix, mentre el cap comença a pensar en que puc millorar.

Comentaris