Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 06/11/10 Travessia de La Marató de TV3, L'Estartit - Illes Medes

S'acosta una sensacional oportunitat per nedar en aigües obertes, per molts motius, no hi podem faltar. Que millor que fer el que més ens agrada, en un entorn privilegiat i poder ser solidari al mateix moment. Ajudarem a l'investigació i difusió de la regeneració i transplantament d'organs i teixits, a través de la Marató de Tv3
Les Illes Medes, són un paratge espectacular, a dins i fora de l'aigua, la foto que acompanya aquest escrit, és feta a vista de nedador, és una petita part del que podrem gaudir nosaltres, el peatge, l'aigua una mica freda, res que no podem aconseguir tots, res a veure amb el que han d'afrontar les persones trasplantades, en el seu dia a dia, per una estona, poder fer com ells, afrontar la vida amb valentia, decisió i esperit de superació, nosaltres ho farem braçada a braçada.
Hi ha tres opcions, dos recorreguts, els dos surten de la platgeta de L'Estartit, el llarg de 4.700m., que volta la Meda Gran, tornant entre les dues Medes, un altre de  3.000 m., que arriba fins la Meda Gran i torna, i la tercera opció el "casquet Zero", per tothom que vulgui col·laborar i no pugui nedar.
Tots junts, farem de la solidaritat, una festa, per fruir entre amics. Ens veiem el dia 6 de novembre a Les Medes.
+ informació i inscripcions a: Neda el Món
AJORNAT PER TEMPORAL MARÍTIM  FINS EL 13/11/11

Entrades relacionades:

Comentaris