Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/10/11 Entrenament llarg a la piscina

No sé a quina part de mi, li feia més falta, si al cos o a la ment. Feia una setmana que no nedava, pel refredat, tenia a la planificació, tirada llarga de natació, tenia els meus dubtes, de quina distància faria.
Sóc un enamorat del mar, entrenar a la piscina, em fa millorar i m'ajuda a gaudir cada dia més del gran blau.
Acurat escalfament fora de l'aigua, ajuda a concentrar-me, que curts que es veuen 25 metres, quan saps que hi estaràs una llarga estona.
Al fer entrenaments llargs de natació, acostumo a fer tirades 1.000 metres, canviant velocitat, fent exercicis de tècnica dintre els 1.000, les dos primeres series, sempre es fan molt llargues, per això, intercalo, diferents estils i exercicis, a partir de la tercera, ja es només crol, a causa de la lesió que arrossego, faig gran part amb el pull buoy posat, he anat fent, sense gaire pressa, sense mirar el ritme, ara parlant amb un amic, ara parant per menjar una mica, amb l'únic objectiu de nedar unes hores.
El fet d'anar contant els metres, m'ajuda a tenir el cap ocupat i no pensar en res més que el que estic fent, com al·licient per no descomptar-me, si tinc dubtes entre dues distàncies, sempre agafo com a bona l'inferior.
Arriba un moment, en què l'entreno té banda sonora pròpia, la braçada entrant a l'aigua, les bombolletes que surten del nas, la respiració cada 3 braçades, el gir cada 25 metres, el mantra mental que va repetint els metres que duc, en aquest moment, és quan gaudeixo de debò de nedar a la piscina.
Al final han estat 8.000 metres nedats, el meu cos tenia ganes de llarga distància i la meva ment d'enfortir-se a cada gir.

Comentaris