Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/05/24 Competic 3. Tractament de text

Projecte de fi de curs del Competic 3, tractament de text.
Part  del projecte de fi de curs del Competic 3, tractament de text.


De les cinc competències que es poden cursar en el Competic 3, el C4: Tractament de la informació escrita, és la segona funció que més faig servir després del full de càlcul, en el meu dia a dia.

El primer contacte amb la versió del programa del LibreOffice, Writer, és molt positiva i de seguida m'adono que tot i fer servir molt el programa no li estava treien gens el suc. En les diferents activitats, vaig aprendre a treure el màxim profit del programa.

Aprenent des de treballar amb plantilles, crear estils, definir els paràmetres de les pàgines, inserir quadres de text amb imatges, inserir fulls de càlcul, crear-hi formularis, fins a arribar a les macros, entre altres funcions.

També vaig tenir ocasió de treballar en l'àmbit col·laboratiu, fent servir programes que estan al núvol i explorant-ne les capacitats. Fet que demostra que la formació és a fons. Treballant amb el programari instal·lat a l'ordinador i amb un editor web de textos i de formularis.

Si fem cas només a la nota final obtinguda, va tenir el quart millor resultat de les cinc competències del Competic 3. Tot i que del primer al cinquè resultat, sobre 10, només hi ha una diferència 0,86 punts.

En conclusió. Vaig descobrir un munt d'opcions que desconeixia i que estava infravalorant les possibilitats dels processadors de text.

 

Podeu trobar els escrits sobre el que vaig aprenent a: L'aventura d'aprendre

Comentaris