Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/02/24 El meu mòbil té quatre anys i mig

Dibuix telèfon mòbil
El meu telèfon mòbil ja té quatre anys i mig. Qui ho havia de dir, que un aparell com aquest duria tant a les meves mans. El que m'ha durat més, a banda d'aquest, va fer els dos anys justos.

Fent honor a la veritat cal dir, que està una mica atrotinat. Es nota quan tinc obertes unes quantes aplicacions de cop, es penja una mica, i de vegades del tot. Tampoc li puc demanar més a un mòbil de gamma mitjana, de la banda baixa. És un Xiaomi Redmi Note 7.

Tenia pensat, que arribada aquesta data, el canviaria per un de nou. Fins i tot, tenia el seu substitut guaitat, però no. Em sap greu desfer-me d'un aparell que encara funciona més o menys bé. Jo també estic atrotinat, la pifio a vegades i no per això em canvio per un altre. A part que no m'agrada, el consumisme desenfrenat, de desfer-me de coses quan encara els queda vida útil.

He decidit, com a mínim, prorrogar el canvi fins a l'agost vinent, en què farà els cinc anys. Sempre que faci les seves funcions correctament. Si va sobreviure a l'accident meu, qui soc jo per dir que se li acaba la utilitat. A més, la meva curiositat es pregunta fins a on arribarà.

Comentaris