Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/23 Tretzè aniversari del blog

Tassa amb el text: 13 anys
Tretze anys! Que ràpid que va tot plegat, sembla mentida que aquesta aventura, en forma de blog, que es va iniciar el 2010, perduri en el temps.

Tot i que estem en l'era de la fotografia amb una frase curta, la història efímera i publicar contingut insípid per aconseguir notorietat, un espai com aquest encara té cabuda. No deixa de ser un espai reflexiu, d'opinió i experiència reposada, un diari de bitàcola molt personal i alhora compartit amb tothom qui vulgui.

Actualment, comptant aquest escrit, hi ha 1.716 publicacions, que van des del 2007 fins a l'actualitat. El nombre de visites segueix a bon ritme, en part pel contingut ja existent. Per curiositat he mirat els deu articles més llegits en els últims set dies i són dels anys: 2011, 2012, 2013, 2015 i 2020, a més dels darrers publicats.

Cal dir que no escric tant com abans. D'aventures esportives poques en puc fer, a causa de l'accident de trànsit que vaig patir, i no vull donar la pallissa amb el tema, ho assumeixo com una etapa més de la vida i toca viure amb les limitacions que m'ha deixat. Hi ha l'aventura del saber i la de descobrir, que és cap on va anant més aquest espai.

Només em queda agrair-te a tu que estàs llegint aquest escrit, el teu impuls. Si, perquè el fet que algú llegeixi les publicacions, dona sentit a escriure-les. Moltes gràcies!

Comentaris