Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/22 Dotzè aniversari del blog

Espelmes dotzè aniversari
Dotze anys, d'aquest bloc. D'aquest espai tan íntim i, alhora, tan obert al món.

Si bé és cert que últimament no estic escrivint massa. A causa del fet que estic centrat en el repte de la meva vida. La recuperació de l'accident de trànsit. No vull avorrir amb els detalls del dia a dia del tractament i com va succeint. Si intento anar explicant, a grosso modo, com està anant tot. Perquè aquest blog, no deixa de ser un dietari, i en el moment actual, les vivències són aquestes.

El que resulta curiós és que cada dia està més de moda la foto i la frase curta, a les xarxes socials. Més que una lectura d'un o dos minuts. Les estadístiques d'aquest espai, diuen just el contrari. El nombre de lectures per escrit ha pujat i les visites mensuals van a l'alça.

Com a curiositat entre els deu escrits més llegits dels últims set dies, n'hi ha del 2022, 2021, 2020, 2019 i 2012. És agradable comprovar veure com es van llegint reptes, idees, reflexions o aventures de temps enrere. Comptant aquest escrit, en el bloc n'hi ha 1.703.

Des d'aquí, no puc deixar d'agrair el teu suport. Si el teu! Tu, que llegeixes aquest escrit o qualsevol altre. Entris assíduament, de vegades o hagis arribat aquí de casualitat. Moltes gràcies!

Comentaris