Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/02/22 Trenta mesos, fa que dura el telèfon mòbil

Telèfon mòbil
Em costa fins i tot de creure. El telèfon mòbil que més m'està durant. Avui fa que el faig servir, dos anys i mig!
Soc bastant desastre amb aquests dispositius. En els casos anteriors el que no acabava esquitxat, ho feia submergit o saltant d'una butxaca mal tancada mentre pedalava o patinant de la mà mentre corria. O una mica de tot plegat. Durant entre un any i quasi dos, la majoria un anyet i escaig.
El motiu perquè aquest duri tant, és el no poder practicar les meves passions, per l'accident de trànsit de fa quasi dinou mesos. El qual només li va trencar la pantalla. I des de l'aleshores el faig servir més que mai. Sobretot per amenitzar les avorrides esperes, en consultes de metges o esperant proves mèdiques, i en els desplaçaments.
L'aparell és senzill, en diuen gamma d'entrada, un Xiaomi Redmi Note 7. Més que suficient per a quatre fotos, fer servir xarxes socials, rebre correu i satisfer la inacabable curiositat, navegant.
Es nota l'obsolescència programada des de fa uns mesos. Va lent per fer tasques per les quals té sobrada capacitat.
M'he marcat un repte, no sé si l'aconseguiré, soc un trasto. Arribar als tres anys. L'objectiu és ambiciós, però no impossible. Només cal que no l'esquitxi, ni el submergeixi, ni salti de la butxaca, ni patini de la mà.

Comentaris