Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 08 al 15/01/22 Marató Donants de Sang de Catalunya

Proposta pel 08 al 15/01/22 Marató Donants de Sang de Catalunya
Aquesta setmana aniré a fer un acte que no costa gens i omple, tot i la meva aversió a l'agulla. Serà la meva primera marató de l'any, he d'admetre que m'agradaria que fos corrent, encara no toca, cal seguir amb la recuperació.

Ho faig, no per a rebre res a canvi, sinó com agraïment. Agraïment a totes les persones que en un moment o altre ajuden als altres.

Es dona el cas, que el dimarts, 7 de juliol del 2020, cinc dies abans de l'accident de trànsit, vaig anar a donar a sang, a on ho faig habitualment, a l'Hospital Doctor Josep Trueta de Girona. En arribar-hi abans de temps, aprofito per passejar a la riba del Ter. En aquell moment em va venir al cap, que potser al cap de molt i molt de temps, estaria veient la vista a l'inrevés, en comptes de mirar l'hospital des del riu, miraria el riu des de l'hospital. I ves per on, en una setmana estava veient el riu des de l'habitació de l'hospital. Tot i perdre sang, no va ser necessari fer-me una transfusió, però va faltar poc.

Per aquesta marató de donants de sang, ens posen moltes facilitats. Des de la mateixa web es pot comprovar quin és el punt de donació més proper a nosaltres, només cal triar dia i hora per agafar-hi cita.

Més informació: Banc de Sang i Teixits

Comentaris