Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/01/22 Carta als Reis Mags d'Orient

Carta als Reis Mags d'Orient
Estimats Reis Mags:

Abans de demanar, donar les gràcies per tots els grans moments del 2021, que tot i no ser un any per emmarcar, cal estar contents per haver-lo viscut i sobreviscut.

Enguany, no demano res que es pugui comprar, ni res que pugui fer jo mateix. L'anhelada recuperació de l'accident de trànsit, cada dia és més propera, tot i que sembla que no tot quedarà com abans. L'important és saber ser feliç amb el que un té, no amargar-se pel que un creu que necessita o troba a faltar.

De la constància pel treball diari de la rehabilitació, juntament amb l'energia necessària per a dur-lo a terme, me n'ocupo jo.
De voluntat per llevar-me cada matí, pensant que serà un gran dia, no cal. Sé del cert que cada dia surt el sol, i és una nova fulla en blanc per omplir.
D'idees i projectes per dur a terme, en tinc. I les que encara no sé, que aviat em faran perdre la son.
D'aventures, bones i dolentes, a la vida no me'n falten, si no seria molt avorrit.
De bona gent que m'envolti, en tinc i molta. Des de la mare i la germana, que sempre hi són, fins als amics que considero família.

Només us demano una cosa: Lucidesa. Per tenir sempre present que ho tinc tot. Perquè l'ambició de més, no em faci perdre de vista el meu voltant. Per recordar que els maldecaps, les dificultats i les noves realitats, no són més que un nou repte, i a mi els reptes m'encanten!

Comentaris