Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/12/21 Anàlisis de sang. Crònica d'un accident de trànsit

Anàlisis de sang.

L'última prova des que em van donar l'alta de l'hospital, la número 34, ha estat una analítica completa de sang. D'aquelles que treuen uns quants tubs.

Per mirar, en concret, l'estat del fetge, que es va inflamar a causa de la patacada, motiu pel qual he estat uns deu mesos fent el primer pipi del dia de color taronja. I en general, la resta de l'estat de la meva salut.

Les notícies són bones. Tots els valors han tornat a la normalitat, indicant que el fetge està recuperat. Ha estat un procés llarg, ara fa disset mesos i una setmana de l'accident. El fet de prendre medicament diàriament, no ha ajudat. Ha fet que fos una mica més lent.

L'únic que canvia amb aquest resultat, és la certesa de tenir-ho resolt. La resta de paràmetres que han mirat, com ferro, globus vermells, colesterol, entre d'altres, han sortit tots correctes, ni fora de lloc.

Una bona notícia, encara que sigui petita com aquesta, anima, i molt. Ara cal seguir treballant en els altres fronts oberts, el dolor i la limitació de l'espatlla dreta, i la falta de funcionalitat de la cama esquerra.

 

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit

Comentaris

  1. Molts ànims Quim , espero que passis unes Bones festes sobretot molta salut amic !!! Se't troba a faltar a les curses , el meu any i els teus 17 mesos , massa temps sense coincidir

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Amb moltes ganes de compartir quilòmetres i quilòmetres.

      Elimina
  2. Força Quim! Ganes de veure’t! Que passis bones festes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Espero retrobar-nos ben aviat, a on tant ens apassiona, en la mar

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!