Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/06/21 Llibre: Atrapa tu sueño

Llibre: Atrapa tu sueño
Atrapa tu sueño és la història d'una parella d'argentins, que tenen el somni d'anar des d'Argentina fins a Alaska. L'aventura la fan en un cotxe antic. En el trajecte passa de tot, el que s'esperaven i el que no havien pensat mai.

La seva intenció és fer el viatge en sis mesos, és el que tenen pressupostat en temps i diners. Sense ànim de destriar el llibre, puc avançar que el temps passa i els diners s'acaben, i just en aquest punt és quan la lectura atrapa, fent devorar pàgina rere pàgina. És quan creixen davant l'adversitat, que l'aventura de debò comença.

Aquesta publicació és una invitació, mitjançant les vivències del seu somni, a convidar-nos a perseguir el nostre.

No tot són flors i violes, hi ha moments durs, complicats i carrerons sense sortida, que posen a prova a Candelaria i a Herman, fent que hagin de donar el millor de si mateixos. Si bé és cert que hi ha històries increïblement bones, també n'hi ha de crues, que mostren que fràgils arribem a ser.

En les situacions viscudes, de ben segur, ens podem sentir identificats i trobar-hi aprenentatges, noves maneres de veure les coses i sobretot moltes que ens inciten a satisfer la nostra curiositat.

Comentaris