Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/05/20 Fins quan durarà el #NiConfinatPucParar

Tot repte té data de finalització. Aquest no n'és una excepció.

El plantejament, és que duri tants dies com el confinament. Incloent la part de la desescalada, que no deixa de ser una rebaixa, del confinament, a cada fase. A la regió sanitària de Girona, on resideixo.
Avui, estem en el penúltim dia de la fase 1, duc 64 jornades de 300 i escaig voltes, de 16 metres, a la terrassa, per completar els 5 km diaris. Acumulant fins al moment, 320 km, unes 20.000 voltes +/-.
El càlcul per saber quan durarà és el següent: 64 (dies fets) + 1 (dia que queda de fase 1) + 14 (dies de fase 2) + 14 (dies de fase 3) + 14 (vaig començar el repte el dia 15 de confinament i perquè siguin els dies totals, cal sumar els que no he fet). Surt que el repte durarà 107 dies, a no ser que s'allarguí o escurci alguna fase.
Fer-ho els dies que no podia sortir al carrer, era molt fàcil. No tenia més alternativa que això, pujar escales, pedalar a l'estàtica o anar a tirar la brossa, per a poder mourem. Ara que puc i surto a fer esport, unes hores cada dia. És quan fer-ho fa mandra, molta mandra. Cal tirar de motivació i de compromís, per això és un repte.

Totes les publicacions del #NiConfinatPucParar

Comentaris