Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/03/19 Circular Sant Feliu de Guíxols - Tossa de Mar - Sant Feliu de Guixols

A dos quarts de tres de la matinada emprenem la ruta. Potser no és la millor hora per començar a córrer un dissabte, si que és la que ens anava bé als tres, per poder complir amb les obligacions que té cadascú.
Sortim corrent, de Sant Feliu Guíxols, per enfilar direcció Tossa de Mar, per les pistes forestals del gr92 passant a tocar del Puig de les Cadiretes, tot i que no hi pugem per ser de nit. A Tossa, cafè i a seguir que despunta el dia.
Veure com s'alça el sol, al costat del mar, és tot un espectacle.
La tornada a Sant Feliu de Guíxols, la fem resseguint la costa, tant com podem, amb el que coneixem nosaltres i un track que hem trobat per internet, que podem seguir a estones. El track és del 2011, la vegetació i l'urbanització de la costa ha anat canviant.
Tenim trams per córrer i trams per caminar, camins fresats, estones de carretera asfaltada i llargues platges de rocs, que fan vigilar molt cada pas, trams per grimpar, desgrimpar i un petit tram, que a mi se'm fa llarg, que es tipus via ferrata, amb corda metàl·lica fixada a la roca per poder passar-lo, amb els consells d'en Pere i l'ajuda de l'Andreu, ho deixo enrere sense masses problemes i amb un somriure a la boca.
Ha estat tota una aventura compartida amb bons amics, en que hem anat a descobrir recorregut al costat de casa, en el nostre particular paradís verd i blau, hem acabat amb ganes de tornar-hi, per poder trobar com resseguir encara més la línia de costa.
Crònica d'en Pere en el seu bloc, que val molt la pena seguir
Àlbum de fotos
Track garmin connect
 

Comentaris