Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/05/17 Regenerant-me

Mai acabo de parar mai del tot, el que si faig es regenerar cos i ment o el que seria el mateix, afluixar el ritme.
No es que faltin idees ni motivació per a fer-les realitat en forma de reptes, es que a la vida hi ha moltes coses a fer. Coses que no explico per aquí, doncs aquest espai va de vivències esportives, no de la meva vida privada. Tampoc es que tingui cap dolencia que demani parar.
Idear, entrenar, preparar i perseguir reptes, fa entrar en una roda que xucla molt de temps i m'absorbeix, el ja de per si complicat, dia a dia, que està molt bé.
Quan faig aquests períodes de regeneració, com es aquest mes de maig, després d'un abril farcit experiències (100 km de Calella corrent, Ruta del Ter caminant 231 km, xerrada a Arbeca i 200 km de btt), aprofito per viure mes pausadament, almenys el temps de lleure, gaudir sense pressa, per estar amb els meus. Canviant un diumenge de llevar-me d'hora per fer algun repte i acabar a mitja tarda, per un esmorzar tranquil, fer les meves coses, córrer un parell d'hores, dinar i una bona migdiada.
Aprofito per posar en ordre les prioritats, per gaudir intensa i conscientment del que faig.
Segueixo fent esport de cinc a sis dies per setmana, amb la mateixa filosofia de sempre, fer l'activitat que em ve de gust i amb l'intensitat que em demana el cos, passant-ho bé.
Aquestes regeneracions les he fet sempre, formen part de la meva planificació, son beneficioses, al igual que vaig variant d'esport per no afartar-me de cap i tenir sempre ganes de mes.
Ara toca acabar aquest mes, emplenar les piles a tope per encarar un estiu ple de diversió, reptes i alguna que altre aventura.

Comentaris