Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/05/17 Marnaton Barcelona. Molt més que nedar

Tinc la sort d'estar al mar durant les proves de Marnaton. Una feina que m'agrada molt i en aquesta ocasió tenia una tasca de les que omplen.
Durant la prova de 2.000 metres,  havia d'acompanyar, des del caiac, a dos nedadors molt especials, al Sergio una persona amb mobilitat reduïda i al Francesc, entrenador seu, que el va guiar i assistir en tot moment.
Una petita reunió amb en Francesc abans de començar per lligar tots els detalls, des de com recollir les crosses d'en Sergio, en quin punt i com donar-les-hi. Havia dut la càmera de fotos per a fer-los alguna foto, però el record es dels que es grava a foc a la memòria. 
La veritat es que va ser tot molt fàcil, vaig poder observar de primera ma, la voluntat i el compromís d'en Sergio. No ho tenia fàcil,  no va defallir en cap moment, anava a bon ritme durant tota la prova.
El moment de l'arribada va ser del més emocionant, com es pot veure en les imatges, no només pel public que el va ovacionar, sinó per l'actitud d'en Sergio, ell va sortir de l'aigua i va arribar a meta sense més ajuda que les seves crosses i la seva determinació de ferro.
Persones com ell, demostren que la majoria no tenim dret a queixar-nos i que podem fer el que ens proposem. Gràcies per tot el que m'has ensenyat Sergio!!!

Comentaris