Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/08/15 Travessia memorial Joaquim Gómez de Swim Emotions

Foto de Jorge Perez
Nedant per nedar, entre amics.
L'ocasió, la travessia no competitiva que fa en Johny en memòria al seu pare, que va marxar massa d'hora, una trobada esportiva i emotiva. Aquesta ha estat la dècima edició d'aquesta particular nedada. Feia anys que hi volia anar, per un motiu altre no podia, aquest any si.
Ens trobem a Badalona, on hi ha l'arribada. Som més de 100 participants, la diversió està assegurada. Anem amb tren fins a El Masnou. Més de 100 persones amb banyador i/o neoprè i xancletes en un tren és tot un espectacle.
En res estem a la platja de sortida. Abans d'entrar a nedar, cal fer la tradicional conga, espectacular veure tanta gent fent rotllana.
La sortida es fa esglaonada, per grups de nivell, com que sóc dels lents, em toca anar amb els primers, voldria quedar-me una estona més, m'ho estic passant molt bé.
El mar està encalmat, alguna onada llarga de marejol i poc més. Són 6.000 metres, anant de boia a boia, l'aigua està remoguda i no es veu el fons. El sol ens acompanya, tot i que en el tram final, els núvols sembla que vulgui tornar a descarregar pluja, com la nit abans.
Al acabar, avituallament o més ben dit esmorzar variat per tothom. Síndria, entrepans, galetes, brioxeria diversa, xips, de tot i molt. Hem vingut nedant i, si volem, podem sortir rodant.

Comentaris