Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/04/11 Tendinitis del tibial posterior dret

Un gerro d'aigua freda, així és com em va caure el diagnòstic, per sort no és gaire res, una mica de repòs i posar el cos a ralentí.
Encara que cuido, vigilo i planifico les càrregues en els entrenaments, estiraments abans i després, visites periòdiques al fisio, arriba una trompada tonta en el dia a dia i ja ho tenim, lesió.
Estic atacant la tendinitis des de tots els fronts, kinesiotape, acupuntura, electroestimulació, ultrasons, traumatòleg, repòs actiu, el que em sap més greu és perdrem la Marató de l'Escala, on volia fer la mitja, pel que significa, és on vaig fer la primera marató, hi vaig cada any i sobretot pel  munt d'amics que hi van, però si no puc córrer, sempre puc anar a animar i ser part de la festa igualment.
Al fer entrenaments creuats, de triatló, em dóna més opcions que no només córrer, puc fer bicicleta de carretera, em permet mantenir el to muscular i puc nedar, sense fer servir les cames, com sempre, l'únic que ara amb excusa.
M'he de reservar pels dos aconteixements grans que tinc a la cantonada, la Trailwalker, el 7 de maig, 104okm de muntanya caminant i l'Ironcat el 14 de maig, 3,800 km nedant, 180 km de bici i 42,195 km corrent, en principi no hi ha d'haver cap problema per afrontar els dos, els entrenaments forts i llargs, ja estan fets i ara toca mantenir activitat sense forçar.


Entrades relacionades:
27/05/11 Estat de la tendinitis del tibial posterior dret
21/10/11 Tinc fam d'ultrafons
08/11/11 Lesió superada
19/01/12 Efectes secundaris de la tendinitis tibial posterior

Comentaris