Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/04/11 Ultraquim a Sport LifeQuina il.lusió que em fa sortir a la revista Sport Life, del mes de maig, dins la secció Gente Sport Life, tot un orgull i un honor, no deixa de ser una petita menció, però m'agrada.
No és vanitat, ni ganes de protagonisme, ni m'infla l'ego, ni canvia res en el meu dia a dia, ho veig com un premi, més que al resultat, a la feina prèvia, de les 48 hores, les 5 setmanes, entre que va sorgir l'idea i es va fer la prova, dies d'anar de bòlid, compaginant feina i entrenaments, que ja de per si costa, amb tota la preparació del  CaKo o rebentes!!! 48 hores Non-Stop
Hagués estat del tot impossible, sense la col.laboració de bons amics, des de l'equip Xino-Xano: caminant per la pau, els  Makis i els que em van ajudar a dur a terme el repte, Andreu Just, Lluís Tuneu, Pere Alsina i tots els que d'una manera o altre, van col.laborar a que fos realitat.

Comentaris