Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/05/10 Ultra Trail Coll de Nargó

Que difícil explicar tantes emocions i sensacions, només amb paraules.

A la línia de sortida, tot son nervis mal dissimulats, ho porto tot?, he calculat bé el menjar?, ho aconseguiré? Salutacions als companys de cursa i a esperar el moment de començar. Tinc la sort de fer la cursa amb l'Andreu, bon amic i molt bon company de curses i entrenaments, es molt millor corredor que no pas jo, m'ajuda i em fa apendre molt.

Arranca la cursa, ja no hi volta enrere, només endavant, als primers quilòmetres, ja es defineix el caràcter de la cursa, una pujada vertical, més de 600 metres de desnivell positiu, encara està el terreny humit del dia anterior, com patina, hi ha petits trams amb alguna corda, que ajuda a pujar millor, aquesta pujada no es l'exepció, sinó la tònica dominant, encara en queden unes quantes, si bé es cert que hi ha trams de pista, en que es pot córrer molt bé, les pujades i les temibles baixades fan perdre molt temps, arribem al punt que volem dinar, aquí la nostra previsió de temps, comença a trontollar, dinar ràpid i a seguir, que encara queden uns 65 km. Arribem a un riu, sorpresa, l'hem de creuar pel mig, ens descalcem i som-hi, com patinen les pedres i que fresca està l'aigüa, que bé senta als nostres peus ja cansats i adolorits, amb més de 40 km fets, toca una pujada per un corriol en mal estat, inexistent en alguns trams, que ens fa salvar un desnivell de 500 metres. Aquí trobem les dues sorpreses del dia, petjades de dinosaures i una cervesseta ben freda en el control, no us diré quina m'ha fet més il.lusió.
Cap al km 55 +/-, sens fa de nit, llàstima perquè fins aquest punt, el paisatges que em vist són espectaculars, anem trobant, els nous amics de cursa, els que ara et passo jo, ara em passes tu, aprofitant el tram que fem en comú per petar la xarrada, hi ha trams en que es camp o bosc a través, està molt ben marcat per l'organització.

Un caldo calento al control del km 74, revifa, no plou, però hi ha molta humitat, que fa que el fred et vagi entrant al cos. Va, que no ens queda res.

Arribem a Coll de Nargó, mentre mengem a l'avituallament de línia d'arribada, sens fa de dia, em estat unes 20 hores i 43 minuts, em corregut el que em pogut, ha estat molt dur, això fa que valgui la pena, no les tenia totes, el problemes de panxa d'aquesta setmana, juntament amb el genoll, que fa setmanes que molesta, no han ajudat gaire.

Sempre vaig a les curses amb 3 objectius, passar-ho bé, acabar a temps i acabar sencer, objectius aconseguits.


Es una meravella participar en aquesta cursa, feta i pensada per a corredors, m'he sentit mimat i cuidat, per l'organització i pels voluntaris que ho han donat tot, moltes gràcies. L'organització, ja va muntar l'UTGS'09, han pulit detalls, aconseguint que sigui encara millor organitat.

Una de les coses bones que té participar en curses com aquesta, es que coneixes indret espectaculars, els indrets de Coll de Nargó, són una passada, si hi aneu no deixeu de provar la seva coca de sucre, es fantàstica.

Ara a descansar una mica i a seguir entrenant.
 

Comentaris