Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/05/10 Travessia nedant Garvet-Grifeu

Com m'agrada nedar al mar, entre amics.
Avui érem 27 nedadors, convocats a traves dels amics de neda el món, només arribar ja veus cares conegudes d'arreu, entre això i que per un dia deixes de nedar a la piscina, es tota una festa, l'aigua estava a uns 13 graus, segons meteocat, bona mar, una mica de marejol, en un petit tram. He estat a punt d'agafar els escarpins, a l'últim moment he decidit, de no fer-ho, he decidit sortir, únicament amb el mateix material que podré fer servir a l'Ironcat, per que sigui un test el màxim de semblant possible, només m'ha faltat possar-me el xip.

Abans de sortir, els de Club de Caiac Pagaia, ens han fet una demostració pràctica de com fer un rescat d'un nedador, això juntament al seu suport durant la travessia, dona molta seguretat.


La sorpresa del dia, tot i no ser un dia especialment assolellat, es podia veure el fons, durant bona part del trajecte, que bonic, gran cantitat de peixos, que a més ens tocaven per totes bandes, inclús algun company ha vist pops petitons.

Ha estat una travessia sense incidències, tothom a arribat bé. Eren uns 2.850 metres, que he fet en 1 hora i un minut, quin plus de confiança cap a l'Ironcat, m'he sentit molt còmode al mar, després dels 5 primers minuts, ja m'he aclimatat a la temperatura i endavant.

A la tornada al punt de sortida, he agafat el caiac i fins a Llança, amb l'Eduard i en Manel, del mar d'amunt, a fer el vermutet, com canvia la visió del mateix entorn, desde vista de nedador, en que veus el fons, però apenes gaudeixes del paisatge, a la visió de palista, en que passa exactament al reves, m'agraden els dos punts de vista, no sabria quin triar.


Moltes gràcies als amics de neda el món, per muntar aquestes travesses, es una iniciativa lloable, als amics dels pagaia, per fer-nos sentir tant segurs i tant ben guiats durant la travessa i a la resta de companys que tambè ens han fet suport, l'Ernest, en Dani, d'esports empordà, en Pi i especialment a tots els familiars que animen als seus i als demés de manera incondicional.
Fins la propera, espero, que serà ben aviat.

Àlbum de fotos

Comentaris