Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 28/05/17 Sant Feliu de Guíxols - Barcelona i tornada, en btt

Coneixeu la faula de la granota i l'escorpí? Doncs a mi em passa el mateix:  No he pogut evitar-ho ... És la meva naturalesa.
Un canvi de plans per aquest diumenge i  surt un repte, la veritat es que fa dies que em ronda pel cap i tot i que volia descansar, les oportunitats s'han d'aprofitar, hi haurà bon temps, unes quinze hores de llum i moltes ganes de pedalar.
El repte es senzill d'explicar, de Sant Feliu de Guíxols a Barcelona i tornada en btt, uns 230 km +/-. El recorregut es el que proposen els amics de Cyclocat al seu web, tot i que la ruta original seria des de Girona, al sortir de Sant Feliu de Guíxols, aniré per la via verda fins a Llagostera, a partir d'aquí aniré a buscar la ruta a Sils, fent servir els tracks de la seu web. El punt de gir, no serà el que ells proposen, a l'estació de tren de El Clot Aragó, en el meu cas, un cop creui el riu Besós i entri a la ciutat de Barcelona, giraré i emprendré el camí de tornada per on he vingut, per no perdre molt de temps circulant per la ciutat.
Les vies per les que aniré, seran carrils bici, carreteres poc transitades, camins de terra o grava i lleres de rius ciclables, segons puc llegir al seu web, un grapat de quilòmetres per descobrir i gaudir.
A més, en el pitjor dels casos que es faci tard o tingui qualsevol problema, la línia del tren va en paral·lel a la ruta, tot son avantatges.
No sé si ho aconseguiré, el que sé del cert és que m'ho passaré bé intentant-ho!

Entrada relacionada:
28/05/17 Sant Feliu de Guíxols - Barcelona i tornada, en btt

Comentaris