Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/11/23 El plaer de fer anys

En Quim amb el braç de galetes recobertes de xocolata, que ha fet la mare.
Que ben parit que és poder assaborir fer-se gran!

Per mi és tot un regal, poder celebrar un altre any l'aniversari, a més tinc el luxe de compartir-ho amb les persones més importants de la meva vida, la mare i la germana, i un pastís casolà. Fer-se gran té moltes coses bones. No sé qui ho va dir, que a partir de certa edat no veiem les lletres de prop, però sí els embolicadors i els problemes de lluny. No puc estar-hi més d'acord.

Certament, madurar no és un camí de roses, sí que és un trajecte que val la pena transitar. És una etapa de pau i serenor, en què un sap que vol i el preu que cal pagar per aconseguir-ho. En què l'opinió dels altres, és problemes dels altres. A mi em preocupa el que jo penso i que els meus actes siguin coherents amb els meus pensaments.

A més, he d'aprofitar aquests mesos, per acomiadar-me dels quaranta, ja enfilo cap als cinquanta! La veritat és que em fa il·lusió canviar de desena. Encara que la millor edat és, sempre, la que un té en cada moment. El que no puc evitar és tenir un munt de projectes per realitzar, d'aquells que et fan perdre la son i els que encara ni he somiat, però d'aquí a un temps em faran bategar el cor ràpid.

Ara cal omplir de vida aquest número, tinc un any al davant.

Comentaris