Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/01/23 Carta als Reis Mags d'Orient

Estimats Reis Mags:

Estic molt agraït pel que vau portar l'any passat. Hi va haver moments difícils, també temps per gaudir intensament.

De mica en mica, tot es va posant al seu lloc. La desitjada recuperació de l'accident de trànsit, de fa dos anys i mig, ha arribat, en forma d'estabilització. No com esperava. Ha portat nous companys de viatge, dolor que mai marxa, limitació de moviments, una farmaciola sempre plena i una crossa, que tot i que anhelo deixar, la trobo tan indispensable, com posar-me les ulleres quan em llevo del llit.

No tinc dret a protestar, tinc el regal més gran, estic viu. No puc fer el que voldria, afortunadament, acabo volent el que si puc fer.

Tinc el que és important i no es pot comprar amb diners. Tinc ganes de menjar-me el món. Curiositat per descobrir coses noves. Projectes adaptats a les noves realitats. Idees que fan somiar despert. Nous camins per explorar. I bona gent que m'envolta.

Només us demano memòria, per recordar que ho tinc tot.

Comentaris