Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/11/22 El luxe de fer anys

Pastís casolà de xocolata i dolç de llet
Fer anys m'agrada, celebrar-ho també. En realitat, el que més em complau, és omplir de vida el pas del temps. De vivències que donin sentit a tot plegat.

Quina millor manera de festejar-ho, que de manera íntima. Amb les persones que hi són des de sempre, en les bones i no tan bones estones. La mare i la germana. El veritable luxe és veure'ns com anem complint aniversaris. Si hi afegim un pastís de xocolata amb dolç de llet, fet per la mare. La combinació es torna immillorable!

Ara tinc quaranta-vuit anys. Tenint en compte, que l'esperança de vida d'un home, és aproximadament de vuitanta anys. Soc conscient que estic més a prop del final, que no pas del principi. Sembla una certesa trista, però és tot el contrari. Cal estar content d'haver arribat fins aquí. Estar feliç per tot el que un ha fet. I sobretot, afrontar amb immensa alegria, tot el que a un li queda per endavant.

La perspectiva que dona l'edat és un gran avantatge. Aquells problemes que semblaven la fi del món, ara s'han perdut en l'oblit, sense més. I aquelles coses insignificants, simples i espontànies, ara perduren en la memòria com a grans moments.

No sé què em prepara el futur, per sort, si sé esculpir el meu present.

Comentaris