Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/08/22 Tres anys i un dia, de telèfon mòbil

Dibuix telèfon mòbil
Mil noranta-set dies o el que és el mateix, tres anys i un dia, fa que tinc el terminal mòbil. Tot un rècord per a mi, fins aquest, cap telèfon havia superat els dos anys.

Si bé és cert que és un Xiaomi, model de la gamma senzilla, no va costar ni dos-cents euros. El rendiment és molt bo. Evidentment, es nota el pas del temps i l'obsolescència programada, es penja de tant en tant i no és el més ràpid del món. Afortunadament per missatgeria, mirar xarxes socials i fer fotos, va sobradament bé.

No tinc la més mínima intenció de canviar-lo fins que peti. No soc de substituir les coses per caprici, m'agrada extreure tot el rendiment d'allò que tinc. Tinc còpia de seguretat feta, per quan això passi.

Durant aquest temps, s'ha trencat una vegada la pantalla, a causa de l'accident de trànsit, que vaig tenir ara fa més de dos anys. I he canviat el protector de pantalla, tres vegades i aviat anirem cap a la quarta. Doncs s'escalfa una mica, fent que aquesta es desenganxi i es trenqui pels costats. El tema de la pujada de temperatura del telèfon, ja li ve del principi. No pot ser perfecte.

La curiositat em pot. A veure quant temps més aguanta...

Comentaris