Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/11/21 L'alegria de fer anys

Pastís aniversari
Que xulo que és fer-se gran! Fer anys és tot un plaer. No és només un número, és una acumulació de vivències, bones i no tan bones, i que segons les encarem, ens fan ser com som.

Des de l'accident trànsit, del qual encara estic en plena recuperació, en el que vaig estar a punt de marxar. Tinc més clar que mai, que visc en un temps afegit, de regal. Que cal treure el màxim profit, sigui quines siguin les circumstàncies.

Cal gaudir el temps amb la gent que un estima, fent el que fa bategar el cor ràpid, amb el que a un li agrada. La resta són ximpleries.

Enguany no he preparat cap repte pel meu aniversari. L'objectiu és la recuperació i en això estic centrat. Centrat en la feina a l'ombra, que no es veu ni llueix, però
és la més important. La que es fa cada dia: anant a caminar, fent les pautes d'exercicis diaris en el menjador de casa, anant amb ganes a les sessions de fisioteràpia, fent tot el que em prescriuen, el que m'agrada i el que no.

En l'últim any, no he pogut intentar cap de les meves aventures, ni reptes, ni coses que tant m'omplen. No per això, he deixat de gaudir la vida. Es tracta de no torturar-me lamentant el que he deixat de fer, i gaudir plenament del present.

Comentaris