Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/10/21 Caminant. Crònica d'un accident de trànsit

Ombra asafalt

Caminar és tot un premi, no una limitació.

No puc córrer, els metges deixen clar que en el mitjà termini no ho podré fer, i que a la llarga, amb els anys, ja veurem. No per això m'he de quedar al sofà. Afortunadament puc caminar, fer-ho forma part de la rehabilitació, tot i que necessito una crossa i bon ferm. La cama esquerra no agafa força i li costa molt superar el desnivell constant d'un pendent, i sobretot pujar escalons o esquivar petits obstacles.

Tinc una relació amor/odi amb la crossa. Amor per la gran funció que em fa, imprescindible per una escala sense barana. I odi, per la imatge que projecta. Amb els metges la feina se centra a reforçar l'extremitat, per a poder deixar aquest estri enrere. Aquests dies tinc proves per a determinar de quina manera fer-ho millor.

Segueixo treballant en la meva recuperació, fa 454 dies de l'accident i encara no rutlla prou bé la cama, ni l'espatlla, ni d'altres coses. Segueix la feina diària, a casa i al centre de rehabilitació, per anar avançant de mica en mica. Sent conscient que, la constància és la manera més efectiva d'anar endavant. Sense saltar-me cap pauta, si algun dia no tinc ganes de fer els exercicis, les busco i els faig.

Hi ha dies, que em llevo ben d'hora i encara de fosc, mentre la ciutat es desperta i el cos demana roba, per reviure les sensacions dels dies que anava a córrer abans d'anar a treballar. Tenint el privilegi de veure el sol sortir. No ho visc amb enyorança, sinó gaudint el moment.

Caminant vaig fent camí, cap a la recuperació.

 

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit

Comentaris