Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/01/18 Carta als Reis Mags d'Orient

Estimats Reis Mags:
Primer de tot agrair tot el que m'heu portat durant aquest passat 2017, des d'ampliar la família amb l'Álvaro, molts moments compartits amb la gent que estimo, dels que es graven a foc en el cor, passant per serenor per afrontar els maldecaps, alhora us he d'agrair especialment que em duguéssiu el que us vaig demanar en la carta de l'any passat, temps per assaborir, no és que tingui més hores per viure, sinó que cada vegada omplo mes de vida les hores que tinc.
No us vull demanar res que valgui diners, si es pot comprar, no val massa la pena. Us demano una cosa que necessito i que hi ha qui pensa que en tinc, tot i que sento que me'n falta molt, us demano valor.
El valor de ser coherent entre el que penso i el que faig, entre el que sento i el que expresso, valor per ser mes agraït amb les persones que m'ajuden i comparteixen temps amb mi, valor per acceptar els defectes, valor per poder mostrar-me covard, valor per acceptar les diferències, valor per mirar les pors als ulls i poder-les-hi dir que no tinc por de tenir por, valor per créixer com a persona, valor per no haver de semblar valent i poder mostrar les meves debilitats, valor per deixar-me endur sense saber a on, valor per afrontar la tristesa amb alegria, valor per sentir sense límits i valor per mostrar-me sempre tal com soc.

Comentaris