Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/11/17 200x50 Dues-centes sèries de cinquanta metres nedant

Nedar 200 sèries de cinquanta metres, parant deu segons entre sèries, dividit en dos blocs, de 120 i 80 series, parant entre bloc i bloc  sortint de l'aigua per anar al vestuari a menjar i fer necessitats, nedant estil crol. Així de fàcil és explicar-ho, muntar-lo també es molt simple, anar a la piscina de 25 metres, on entreno habitualment, amb beguda per unes quantes hores i un parell de plàtans per quan pari i ja està, només  quedava nedar-ho. Duc el banyador tipus "current" que es com dur un pull-boy entre les cames, que em va molt bé en aquestes tirades llargues per l'esquena.
Fer-ho, ja no és tant fàcil, torno a nedar a la piscina des del vint d'octubre passat, avui fa just 30 dies, després d'estar des del juny sense fer-ho, estant tres mesos sense nedar per una caiguda,  en aquest 30 dies l'entrenament més llarg ha estat de 5.400 metres. Es un repte en solitari, sense cap mena de suport, inclús a estones, podria haver nedat fent ziga-zagues, doncs soc l'únic usuari de la piscina.
L'estratègia és aprofitar la pausa dels deu segons per beure cada 10 sèries (500m), en una ocasió aigua i en la següent beguda isotònica. I així ho vaig fent, al anar parant cada cinquanta metres, veig constantment la distància que duc en el rellotge i sembla que en comptes de comptar endavant ho faci cap  enrere. A la que passo les 80 series (4.000m) encara no estic a la meitat i ja estic fart de tant arrancar i parar, veig que se'm farà llarg, vaig fent, pensant en la parada a les 120 series (6.000m).
Faig la parada i torno a l'aigua, quan només queden 40 series (2.000m) noto la falta de fons nedant, el cansament i el desànim per una estona s'apoderen de mi, per sort refaig la situació, pensant en el poc que em queda i que ja li tinc el peu al coll, la ment en aquest repte i en tots, juga un doble paper, et pot enfonsar en la misèria o et pot fer tocar el cel amb els dits, tot depèn de com la tinguis de preparada. De dubtes i temors sempre en tinc, abans i sobretot durant, simplement cal no escoltar-los massa, fent que els pensaments positius ressonin amb més força.
En 4 hores i 4 minuts aconsegueixo el repte, 10.000 metres nedats de 50 en 50, m'ha cansat físicament i m'ha buidat mentalment, tot i això ja estic pensant en fer-ne un de més llarg, soc incorregible!
Dades garmin connect

Comentaris