Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/06/17 Gaudint el Puigmal

Anar al Pirineus es gaudir de paisatges que mai et canses d'admirar i que et fan  connectar amb la part de natura salvatge que tots duem dins.
El recorregut escollit en aquesta ocasió ha estat curt en distància i dens en desnivell. Sortida des de Queralbs per enfilar el camí vell cap a Núria, a primera hora del dia i descansat es fa de bon caminar. Parada a Núria per esmorzar i agafem cap al Puigmal, passant per Fontalba, on tenim un premi en forma de forma d'un brollador d'aigua que surt de la roca, està fresca, fresca.
A partir d'aquí comença la pujada de debò, fins arribar al Puigmal, la calor apreta, però un vent un xic fred em fa venir la temptació posar-me la jaqueta, tot i que no ho faig, hi ha un munt de gent que puja, sembla que estem en una cursa, normal, el dia es espectacular, un cel blau que contrasta  amb el color intens de les muntanyes.
La baixada es molt dura, no per dificultat tècnica, sinó perquè al fer-ho directament cap a Núria, quedem arrecerats del vent i la calor es forta, estem al voltant dels 35 graus. El camí vell fins a Queralbs, de baixada, sempre se'm travessa, es incòmode de fer, no te un pam de pla i les ganes d'acabat tampoc ajuden gaire.
Han estat prop de nou hores omplin els sentits tot caminant, fent uns 5.150 metres de desnivell acumulat en poc més de 28 quilòmetres, un bon tastet d'alta muntanya.
Track Garmin Connect
Fotos

Comentaris