10/08/14 Costa Brava Nedant. Port de Palamós - Cavall Bernat

A la fi, tot flueix i reprenc de nou el projecte. Sisena etapa, fent el tram 32 de la Costa Brava Nedant
Surto caminant del punt d'arribada, l'extrem més al nord de la platja Cavall Bernat de Platja d'Aro. Camino sense pressa, vaig serpentejat les cales, a través del camí de ronda. Puc observar com van arribant els primers banyistes i com encara dormen els que van acabar tard la nit.
El caminar em serveix per contemplar embadalit, des de fora, el tram que després gaudiré, des de dins la mar. Arribo a Torre Valentina, comença el passeig de Sant Antoni de Calonge fins a Palamós, un passeig recta i planer al costat del mar, de bon caminar i amb massa ciment pel meu gust.
Un cop estic a l'alçada de port de Palamós, entro a nedar, el dia s'ha aixecat i hi ha un munt de gent a la platja gran.
Surto al costat de les embarcacions, hi ha un munt de peixos, la majoria ben grans, en trobo algun de més de dos pams. Començo a nedar amb marejol. Mentre faig els primers 3.500 metres, fins a Torre Valentina, es va incrementant passant a ser maror, amb onades llargues d'uns 75 centímetres, em costa veure les boies, vaig parant per orientar-me i seguir el rumb correcte.
A partir d'aquí comença el tram més bonic, les caletes, amb un munt de roques al davant, que tinc que anar esquivant, resulta molt entretingut i divertit. Als 5.000 metres, faig una parada d'avituallament, aigua i barreta que duc a la boia. La mar cada vegada està més divertida, hi ha bandera groga a les platges. Seguim jugant, mar i jo, fins arribar a Platja d'Aro.
6.600 metres de Costa Brava, gaudits primer a cada pas i després a ritme de braçada.
Vídeo

Seguiment del projecte a la pàgina: COSTA BRAVA NEDANT