12/07/14 Gaudint de la mar

El que havia d'estar no ha estat i el que ha estat, ha estat prou bé. Aquest petit embarbussament, és el que ens ha succeït.
Amb l'amic Cutri, havíem de fer un tram del projecte de la Costa Brava nedant. Concretament el tram 18, de Riells fins a Sant Martí d'Empúries, en el terme de l'Escala. Bon dia, bona mar, tot parlat i lligat, material a la sortida, material a l'arribada, ens fiquem dins l'aigua i a nedar.
Als pocs metres nedant, ens adonem que hem comés un error. Una equivocació logística, és igual de qui, fa que no ho podem fer, la clau del cotxe que ens espera a l'arribada està en el maleter del cotxe que hem deixat a la sortida, no en la boia, on hauria d'estar i la clau del cotxe de sortida ens la guarden, a reganyadents, en un bar.  
Avaluem les opcions, tenint en compte el temps que tenim i demés. Doncs tocarà fer un pla B, com passa a les travessies organitzades quan hi ha mala mar. Farem un recorregut d'anada i tornada.
No fer l'inicialment programat, no ens impedeix disfrutar al màxim del que estem fent. Perquè per molt que canviï el recorregut, l'actitud de passar-ho bé, segueix ben ferma.
Nedem, juguem, parlem, expliquem acudits, riem, ens deixem gronxar per les onades, som testimonis de la vida que hi ha en el fons marí, a pocs metres de l'asfalt del poble de l'Escala. Gaudim de fer el que ens agrada en bona companyia.  3.000 metres de diversió.
Track Carmin Connect


Seguiment del projecte a la pàgina: COSTA BRAVA NEDANT