02/03/14 Ruta 7 Volta per l'Ardenya

Aquesta ruta té de tot. Mar, muntanya, asfalt, pista, corriol i sobretot diversió.
Al començar, una bona pujada, asfaltada, que porta fins a quasi-bé arribar a Pedralta, on hi ha un mirador que val molt la pena d'anar. Allí un corriol, distret i amb unes vistes impressionants a la badia de Sant Feliu de Guíxols, duú fins el trencant de tres camins.
Mentre estic pedalant, hi ha la desfilada dominical del carnaval, a ritme de pedal he deixat enrere la disbauxa i tot fugint, he entrat en la tranquil·litat que dóna el bosc, on puc escoltar el silenci.
Faig una bona tirada per pista, per seguir pujant, res que no es pugui fer amb plat petit i paciència. A la que s'inicia la baixada, desapareix la visió de la mar i a més d'estar en plena Ardenya, la podem respirar pels quatre costats. És una baixada divertida, un pèl dreta en algun tram, que acaba planejant fins Solius.
El retorn és per una pista sense cap complicació, per acabar pujant fins a Mas Trempat i deixar-se anar fins al punt de sortida. Final amb la sensació d'haver fet un petit tastet, del molt que pot oferir, l'Ardenya.
Fitxa de la ruta 7 / Track Garmin Connect

Pàgina de seguiment del projecte: RUTES BTT BAIX EMPORDÀ

Cap comentari :